• Ana Audi

Exercícios do TOEFL para testar seu Inglês

No post de hoje, nós trouxemos dois exercícios retirados de uma prova anterior do TOEFL.

Cada exercício é composto por 5 questões.

As respostas estão no final pra você conferir quantas acertou.

Good luck!


Se você quiser mais exercícios, além de saber mais sobre o TOEFL, IELTS e outros exames, acompanhe nosso canal no Telegram!

Choose the most appropriate options to complete the short reading articles.


Many over the counter medicine (1) ---- to help with common cold, to reduce the effects of its symptoms. Although some symptoms (2) ---- might require continued use of the medicine to go away, over the counter drugs should be sufficient (3) ---- most cases. (4) ---- the frequency of its occurrence, it is convenient and important to be able to use over the counter drugs. Those ---- suffer from a severe cold conditions might also want to see their doctor for stronger medicine.


1.

A) used

B) can be used

C) has used

D) was to use

E) is to use


2.

A) treated

B) treating

C) to be treating

D) having treated

E) to have treated


3.

A) to be treating

B) to be treated

C) for treating

D) to treat

E) treating


4.

A) In addition

B) Also

C) Although

D) Since

E) Because of


5.

A) where

B) what

C) who

D) which

E) of which

History, (6) ---- its broadest sense, is the story of humanity's past. It also refers (7) ---- the recording of that past. The (8) ---- sources of history include books, newspapers, printed documents, personal papers (9) ---- oral accounts. Historians use this material to form coherent narratives and uncover linked sequences and patterns in past events. (10) ---- histories are concerned with causality, that is, why certain outcomes happened as they did, and how they are linked to earlier events.


6.

A) in

B) at

C) of

D) as

E) on


7.

A) on

B) at

C) for

D) with

E) to


8.

A) subsequent

B) punctual

C) exciting

D) diverse

E) previous


9.

A) on account of

B) despite

C) due to

D) as well as

E) but for


10.

A) Much

B) Most

C) Every

D) Whole

E) Each


Respostas


1. B / 2. A / 3. D / 4. E / 5. C / 6. A / 7. E / 8. D / 9. D / 10. B



0 visualização
Páginas
Categorias do Blog

Grammar with Ana Inglês Online - Todos os direitos reservados. CNPJ: 34.123.672/0001-06

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter